Olevi Residents

Aadress

Olevimägi 4, Tallinn

Telefon:

627 7650

E-mail:

olevi@olevi.ee

Koduleht:

www.olevi.ee

Olevi Residents exterior 1Hotell

Punaste katustega vanalinna majad, munakividest kitsad tänavad ja kirikukellade helin viivad Teid tagasi keskaega. Hotelli hoone ajalugu ulatub 14 sajandi algusesse. Täielikult on maja renoveeritud 2003 aastal. Mugavates valgusküllastes tubades tunnetate vanaaegset hõngu ning ülemistelt korrustelt avaneb suurepärane vaade merele, vanalinna katustele ja reisisadamale.

Hotellis on olemas 2 ja 3 toalised apartmendid ja kaminaga toad ning terassiga apartment vaatega merele ja vanalinnale.Igas toas on dušš või vann, televiisor (kaabel TV), telefon, võimalus kasutada internetti WIFI. Samuti pakume juuksuri ja ilusalongi teenuseid.

Hotelli vastuvõtt aitab Teil tellida teatri ja kontserdi pileteid ning annab soovitusi vabaaja veetmise võimaluste kohta. Vajadusel võimalus kasutada hotelli šeife ja pakiruumi.

Olevi Residents conference room 1Konverents

Olevi Residentsis on kaks saali 8 – 45-le inimesele seminaride ja koolituste korraldamiseks. Hotelli asukoht,interjöör,vaikus ja professionaalne personal pakub suurepäraseid konverentsi pidamise võimalusi.

Soovikorral saavad kliendid kasutada ärikeskust, kus leidub kõik vajaminev tehnika: arvuti, internet, fax, telefon ja koosolekute tuba.

Pildigalerii: