Restoran Cru

Aadress:

Viru 8, Tallinn

Telefon:

+372 6140085

Peakokk Dmitri Haljukov

Peakokk Dmitri Haljukov

Vanalinnas Viru tänaval ajaloolises hoones paiknev õdus restoran Cru pakub toitu, mille märksõnadeks on naturaalne gastronoomia kombineeritud parima kohaliku toorainega. Peakokk Dmitri Haljukov suhtub oma töösse armastuse, pühendumise ja kirega.   Bocuse D´Or Europe võistlusel sai Eestit esindanud Haljukov auväärse 14.koha. Cru restorani köögis töötab ka Aasta Kokk 2013 Pavel Gurjanov. Restorani juurde kuulub ka hubane väike vanalinna hotell. Suvel saab Cru restoranis nautida vaikset õdusat siseõue või istuda otse vanalinna pulsil Viru tänaval asuval terrassil.

Cru restoranis on 2 eraldi kasutatavat saali – esimesse saali mahub istuma kuni 20 inimest, tagumisse saali kuni 40 inimest. Lisaks on olemas privaatsaal kuni 20-le inimesele ning konverentsisaal kuni 16-le inimesele koos ekraani, dataprojektori ja pabertahvli kasutamise võimalusega. Suvel lisandub loetletud kohtadele 30 lisakohta majaesisel terrassil ning 30 kohta vaikses õdusas sisehoovis.

Menüüga saab tutvuda siit

Avatud: E-P 11-23

Fotogalerii: