Pärnu Kalamajaka kohvik

Aadress:

Suur-Sepa 18, Pärnu

Telefon:

+372 5685 4800

Koduleht:

FB fännileht

pilt2Pärnu Kalamajaka Kohvik

Pärnu Vanal Turul tegutsev kalakohvik on silmatorkav ning äratuntav just oma enneolematult värskest kalast valmistatud toitude poolest! Pärnu linna südames uudse lahenduse, põneva interjööriga, silmi ning kõhtu paitava toiduga kohvik. Värske kala jõuab iga külastaja taldrikule ja ühtlasi on tegemist Eesti esimese kalakohvikuga.

 Siit leiad hommikused kalavõileivad kohvi kõrvale ning toekad ja mitmekesised kalapraed, -pastad, -supid lõuna- ja õhtusöögiks.  Lisaks kalale leiate menüüst kammkarbid, vähilised ja merekarbid, kõike mida merel ja jõgedel meile pakkuda on!

Kohvik mahutab kuni 24 inimest.

pilt6Oleme avatud: E SULETUD

                         T, P 9-19

                         K, N 9-21

                         R, L 9-22

 Toidud on ausad ning maitsvad, tasub tulla proovima!

Fotogalerii: