Carmen Catering

Aadress:

Paldiski mnt 104 B, Tallinn

Telefon:

+372 655 6698

Koduleht:

www.carmen.ee

DSC_0065

Vasakul peakokk Stepan Jarts

Carmen Catering

 

Eesti turul juba 1997. aastast tegutsenud Carmen Catering pakub kogemust, usaldusväärsust, uudsust ja samas turvalisust.

Carmen Cateringi pikaajaline kogemus annab kindluse ja nooruslik teotahteline meeskond lisab igale peole värskust ja sära. Meie jaoks ei ole ürituste puhul mõõdupuuks külaliste hulk või tellimuse suurus, vaid peo õnnestumine. Õnnestumisele annab hinnangu klient ning tema rahulolu. Iga õnnestumine ja rahulolev klient on meie jaoks ühtviisi oluline, olgu siis tegemist tähtsa riigivisiidi vastvõtu, suurejoonelise firma sünnipäeva või väikese erapeoga.

Meil on rõõm tõdeda, et meiega ollakse rahul ja oleme juba pikki aastaid saanud panustada pidude kordaminekusse ning loendamatutesse postitiivsetesse emotsioonidesse.

Carmen Cateringi peakokk Stepan Jarts väärib eraldi esiletõstmist. Pühendunud ja toidukirest kantud peakokk ei tee järeleandmisi ei tooraine kvaliteedis ega toiduvalmistamise tehnikates. See on lubanud pakkuda Carmen Cateringil peolaudu, mis on iga kord erilised ja alati maksimaalse kvaliteediga.

Carmen Cateringi projektijuhid on kogenud ning oskavad kindasti nõu anda ja abiks olla erinevate pidude ning vastuvõttude korraldamisel. Soovi korral saab cateringist küsida ka lisateenuseid – peokohtade valik, nõude ja mööbli rent, lilleseaded jm, mis on kõik olulised koostisosad peo kordamineku puhul.

Meiega võid kindel olla, et pidu õnnestub!

Fotogalerii: