Mozart Catering

Aadress:

Pikk 26, Tallinn

Telefon:

+372 58 070 680

STU_1927Meist

Mozart Catering pakub toitlustusteenust nii eraisikutele kui firmadele. Olgu see siis kodune sünnipäevapidu või pidulik õhtusöök mõnes mõisas, romantilised pulmad rannaliival või firmade suvepäevad. Pakume toitlustusteenust nii Eestis kui Soomes ning meil on kogemusi maitseelamuste pakkumises üle tuhandete inimeste.
Iga sündmus on ainulaadne ja kordumatu ning sõltub mitmetest nüanssidest. Seetõttu läheneme ka igale sündmusele personaalselt. Personaalse ja Teile sobiva menüü koostavad Teile Aleksandr Nikośkov ja Riho Leppik, kes on mõlemad auhinnatud, rahvusvahelise kogemusega kokad. Teenust pakume nii Eestis, kui ka väljaspool Eestit, vastavalt kliendi soovile.
 
Et saaksime pakkuda parimat maitseelamust, on meie kasutuses ka Euroopas ainulaadne liikuv köök, kus tehakse soojad road peokohas. See garanteerib ka toitude kvaliteedi ja värskuse. Peolauale tuleb seega soe toit alati otse ahjust!

Öelge meile oma tingimused ja meie teeme Teile pakkumise!

Meeldivate maitseelamusteni!

Fotogalerii: