Megazone

Aadress:

Tartu mnt 80 D Tallinn

Telefon:

+372 621 66 01

Koduleht:

www.megazone.ee

Lasermäng 2MEGAZONE MEELELAHUTUSKESKUS

Megazone on Eesti suurim meelelahutuskeskus, mis pakub laias valikus meelelahutust nii väikestele kui suurtele, toitlustust ning suuri peoruume sünnipäevade ning firmaürituste pidamiseks.

Megazone lasermäng kujutab endast tempokat linnalahingut kahe võistkonna vahel, mis toimub mahajäetud linnaagulit meenutavas saalis. Igale mängijale pannakse selga spetsiaalne vest ning antakse kätte laserrelv. Mängu ajal on saal täidetud paksu tossuga, sähvivad välklambid ja kostab vali muusika. Mängu lõppedes teavitatakse mängijaid tulemustest nii meeskonniti kui ka individuaalselt. Toredaim on, et mängimine ei sõltu ilmast ning erinevalt paintballist ei määri lasersõda riideid ega tee haiget.

Megazone’i keskuses on avatud ainulaadne siseruumides asuv seikluskeskus, kus on võimalik seigelda 1000 ruutmeetril ja kuni 16 m kõrgusel. Külastajaid ootavad mitmetest elementidest koosnevad ning erineva raskusastmega rajad. Erilist adrenaliinisüsti pakub 60 m pikkune õhusõit Flying Fox, mis kulgeb üle teiste seiklejate peade. Adrenaliinikütte ootab lisaks suur hüppekast, kus võimalik harjutada saltosid ning muid põnevaid trikke. Seikluspargi külastaja peab olema vähemalt 120 cm pikk. Lühemad pääsevad rajale koos täiskasvanud saatjaga.

 

Segway takistussõitSeikluskeskuses saab saab ennast proovile panna ka Segway takistusrajal. Segway on kaherattaline tasakaalu abil liikuv masin, millel seistes tuleb läbida erinevatest takistuselementidest koosnev rada. Segwayga saavad sõita kõik, kel vanust vähemalt 10 eluaastat. Lisaks saab kohapeal kihuta nagu tõeline rallistaar – keskuses on olemas originaalsuuruses Ford Focus WRC 2003 aasta ralliauto. Rallikasse on installeeritud kaks Playstation3 mängukonsooli koos ekraanidega ning eriti ehedaks muudavad kihutamise parimad Logitechi rooli-ja pedaalikomplektid.

 

 

 

Seiklused ootavad Sind Megazone meelelahutuskeskuses!

vaata ka videot: http://www.youtube.com/watch?v=oS3efMRsmeQ

Galerii: