Gotthard Residents

Aadress:

Pikk 66, Tallinn

Telefon:

+372 611 8080

Koduleht:

www.gotthard.ee

Gotthard Residents exteriorVäike, stiilne ja õdus võõrastemaja Gotthard Residents asub Tallinna Vanalinna ajaloolises osas Pikal tänaval, lähedal Paksus Margareetas asuvale Meremuuseumile ja legendaarsele Oleviste kirikule. Meie Residentsi akendest võite näha ühel pool ajaloolisi Kolme Õde, teisel pool aga lummavat merevaadet.

Gotthard Residentsi hoone ehitati 14. sajandi alguses ning läbis 2012. aastal täieliku renoveerimise. Meie külaliste pilgule avanevad vanaaegsed seinad, vanad maalid, ebatavalised võlvid ja sambad, luksuslikud lühtrid ja veel palju muidki endisaegse sisustuse elemente.

Igas Gotthard Residentsi numbritoas on dušš, seif, minibaar, LED televiisor ja kaabeltelevisioon, tasuta juhtmevaba internetiühendus (Wi-Fi), telefon ja föön.

 Vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel võõrastemajast asub Tallinna lennujaam, reisisadama ja raudteejaamani aga jõuate 5 minutiga.

Galerii: