Restoran Viktoria

Aadress:

Keevise 6, Tallinn

Telefon:

+372 666 0650

L36A0325Restoran Viktoria

Viktoria on Ülemiste City territooriumil asuv unikaalne ja mitmekülgne restoran, mis täidab kõigi klientide soovid ja unistused. Meie 500-kohaline restoran pakub lisaks maitsvale tööpäevasele kehakinnitusele ka laialdasi võimalusi erinevate sündmuste teostamiseks. Hoone keskosas paiknevad kahel korrusel omanäolised ning suure mahutavusega peoruumid, mis mõeldud koolituste, konverentside, pulmade, sünnipäevade, jõulupidude, kontsertide korraldamiseks.

Peosaal

Peosaal on Restoran Viktoria pärl – avar, valgusküllane ja unikaalse disainiga, mis sobib esindusüritusteks, kontsertideks, konverentsideks, moeshowdeks, messideks, tooteesitlusteks ja pidulikeks sündmusteks. Lisaks on võimalik korraldada ka auto ja motoüritusi, kuna saal võimaldab ruumi otse sissesõita nii auto kui ka mootorattaga. Saal on varustatud kaasaegsete tehnosüsteemidega, mis garanteerib mõnusa kliima ja mugava äraolemise. Korraldades üritust peosaalis saame soovijatele pakkuda täieliku eraldatust teistest külastajatest. Saali viib eraldi sissepääs. Parkida saavad kõik külastajad mugavalt meie hoovis tasuta.

IMG_6428Mahutavus:

püstijala ürituse puhul mahutab 600 inimest

seminarivormis 400 inimest

banketistiilis 280 inimest

10 sõiduautot

Foto (405)Sinu unistustepulm Viktorias

Luba endale kõige kaunim ja meeldejäävam pulm Restoran Viktorias! Oma klientidele pakume unikaalset võimalust korraldada muinasjutulised pulmad vaid 10 minuti kaugusel kesklinnast, nautides samal ajal privaatsust ja avaraid ruume.

Meie kogenud ja professionaalne personal kannab hoolt kõige eest ja veendub, et Teie saaksite nautida kõige ilusamat päeva enda elus. Tippkokkade käe all valmivad hõrgutavad road ja sommeljeed serveerivad Teile parimat meie joogikaardilt.

Maitsekas, avar ja eriline sisekujundus loob meeldiva õhkkonna, mida Teie külalised pikaks ajaks hea sõnaga meenutama jäävad.

Koolitused, seminarid, konverentsid

IMG_7464Restoran Viktoria rõõmustab oma kliente ka väiksema ja privaatsema VIP saaliga, kus on võimalik õdusas keskkonnas korraldada koolitusi, seminare ja konverentse. Juurde pakutakse parimat meie tippkokkadelt.

Mahutavus:

40 inimest banketistiilis

60 inimest teatristiilis

Galerii:

 

Koos teeme teie unistused teoks! Kirjuta meile oma soovist aadressile info@restoranviktoria.ee või külasta meie kodulehe veebiaadressi www.restoranviktoria.ee.