St. Olav Hotel****

firma_head_02Aadress

Lai 5, Tallinn

firma_head_04Telefon:

616 1180

firma_head_06E-mail:

sales@olav.ee

firma_head_08Koduleht:

www.olav.ee

15742

Hotell

Tere tulemast vanalinna kõige suuremasse hotelli St.Olav!

St.Olav Hotell avas oma uksed vanalinna koige laiemal ja vaiksemal tänaval. Hotell asub ainulaadses kohas – keskaegse All-linna kaupmeeste linnaosa südames kolme minuti jalutuskäigu kaugusel Raekoja platsist, 15.sajandist pärinevate kindlusmüüride vahetus läheduses ja viie minuti tee kaugusel Balti jaamast.

St.Olavi Hotelli ajaloolise hoone neljal korrusel ootab külalisi 106 mugavat ja huvitava interjööriga tuba. Pakume ka Lux Suite, Suite saunaga ja Junior Suite numbritube. Koikide hotellitubade viimistluses on kasutatud ainult naturaalseid ja ökoloogiliselt puhtaid materjale.

Koik toad on kujundatud erinevalt – mitte ükski ei sarnane teisega. Isegi tubade pindala on erinev, alates ruumikatest tubadest pohikorrusel kuni ärklikorruse soodsa hinnaga tubadeni.

Standardtubade interjööris on kasutatud rikkalikult looduslikust kivist ja puust pseudogooti detaile, sepiseid ning mustrilisi kangaid. Porandad on naturaalsest korkpuust. Antiikmööbel, käsitöökardinad ja -voodikatted lisavad Lux numbrite sisekujundusele rikkalikkust. Oma tubadesse sisenevad külalised mugava siseoue kaudu; akendest avaneb suurepärane vaade vanalinna vaiksetele munakivitänavatele, punastele viilkatustele voi romantilisele hotelliouele.

St.Olavi Hotellis poimub keskaegne muinasjutumaailm kaasaegsete mugavustega. Igas numbritoas on vann voi dušš, porandasoojendus, miniseif, minibaar, kaabeltelevisioon, tasuta internet, otsevalimisega numbertelefon ja föön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKonverentsi- ja peoruumid

Vaatamata oma vähestele tegutsemisaastatele on St.Olavi Hotell olnud mitmete kõrgetasemeliste kohtumiste toimumiskohaks. Hotellis on kolm konverentsisaali, mis mahutavad 20, 60 ja 120 inimest. Kõrged laed, Veneetsia akendest sissevoogav valgus ja vanaaegsed pildid seintel – kõik see aitab kaasa uute ideede sünnile, tekitab loova õhkkonna ja soodustab kiirete ja õigete otsuste vastuvõtmist. Hind sisaldab standardvarustust: ekraan, grafoprojektor, televiisor, video, pabertahvel, internetiühendus, kirjutusvahendid.

Meie saalides valitseb loov meeleolu!

 15939Restoran

Kaunis valgusküllases saalis on kõrged laed, palju õhku ja avarust. Rõduukse juures on kaks Veneetsia-stiilis akent. Suur saal on ühenduses väikse saaliga. Ühel väikese saali seinal on säilitatud fragment vanast seinamaalingust, mis tuletab veelkord meelde, et viibite ajaloolises paigas. Kord korraldati just nendes saalides balle, kõlas vana muusika ja võeti vastu suursuguseid külalisi. Rikkad ja kuulsat päritolu aadlikud korraldasid siin vastuvõtte ja pidusööke valitud seltskonnale. Sellises atmosfääris rändab mõte möödanikku juba hommikueine ajal, kui Te kiirustamata oma aromaatset kohvi joote või kui Te õhtusöögiks naudite ehtsat vene kööki koos selle pirukate ja küpsetistega. Pärast sööki tekib Teil kindlasti tahtmine minna rõdule – küllap seisid siin ammustel aegadel daamid ja viipasid mööduvatele härrasmeestele.

Galerii: