Restoran Turg

firma_head_02Aadress

Harjumaa Mündi 3 Tallinn

firma_head_04Telefon:

+372 641 2456

firma_head_08Koduleht:

www.turg.ee

11775Tulge ja nautige meie südantsoojendavat hoolitsust, sest meie Turg on ainus turg Tallinnas, kus seda on võimalik kogeda!

Avatud: E-P: 12.00-24.00

Turg on lõbus lihtne restoran omapärase maitsva toidu ja väga soodsa hinnaklassiga. Turg on koht, kuhu iga inimene võib julgelt sisse astuda, et võtta paar drinki või natukene süüa. Meil on hea meel Teile teatada, et Turu restoranis on nüüdsest avatud köök ning laienenud on ka toiduvalik itaalia pizzade ja grillmenüü näol.
Parema ülevaate toitudest saate meie kodulehel www.turg.ee.

Tulge meile külla või tellige toit koju ja kaasa! Kliendikaardiga, mille saab restoranist kohapealt, pakume kõikidele toitudele – jookidele allahindlust 10%. Turu restoranis on 90 istekohta ja suvel on ka 60’ne kohaline väliterrass, mis asub Raekoja platsil.

Välisterrassil pakume külalistele sama menüüd, mida siseruumides. Menüü on piisava pikkusega ja igaüks leiab sealt endale midagi meelepärast. Seal on väikesi eelroogi, praade ja ka võimalus mõnel juhul tellidapool praadi

Kolmapäevast – laupäevani õhtuti elav muusika.

Teie broneeringule vastatakse hiljemalt järgmisel tööpäeva jooksul, broneeri kohe…