Olevi Residents Restoran

Aadress

Olevimägi 4, Tallinn

Telefon:

627 7650

E-mail:

olevi@olevi.ee

Koduleht:

www.olevi.ee

IMG_9525Restoran “Olevi Residents” on maitsekülluse näide. Meie restoran asub vanalinna ühel kõige maalilisemal tänaval Olevimägi 4. Siin töötavad Skandinaaviamaade parimad kokad, kes on rõõmuga valmis pakkuma Teile meeldivat maitsenaudingut Teie poolt tellitud roogadest.

Kõikvõimalike vürtsitaimede ja juurte maitse ühendamine meie retseptides teevad rõõmu ka kõige nõudlikumale kliendile. Restorani menüüs on suur hulk taimetoite maailma kõige erinevamatest köökidest. Veinikaart aga pakub mitmekesist erinevate maade veinivalikut. Igast maast oleme kasutanud ainult kõiki kõige paremaid toiduretsepte ja veine. Meie restoran koosneb kolmest saalist, kusjuures iga saal on kujundatud erinevas ja omapärases stiilis.

Meie restoran sobib suurepäraselt ka kõikvõimalike pidulike sündmuste tähistamiseks, olgu see siis uhke pulm või intiimne perekonna õhtusöök.

 

 

Lisainformatsioon

Meie restoranist saab tellida ka toitlustamist väljasõiduga.

* MENÜÜ
* RÜHMAMENÜÜ
* JOOGIKAART
* JÕULUMENÜÜ
* CATERING

Pildigalerii: