Hotel Euroopa ****

firma_head_02Aadress

Paadi 5, Tallinn

firma_head_04Telefon:

+372 669 9777

firma_head_08Koduleht:

www.euroopa.ee

 

17171Hotell 

Hotell Euroopa asub ajaloolises Rotermanni kvartalis, mida ümbritseb sadam, vanalinn ning kesklinn – ideaalne peatuspaik nii äri-, konverentsi- kui ka puhkereisijale. Kuuekorruselise hotelli viiel korrusel on kokku 185 numbrituba, millest viis on sviidid ja 41 äriklassi toad.

Vaata hinnakirjakliki siia

Paketid: * Romantikapakett kliki siia * Muuseumipakett kliki siia * Perepakett kliki siia * Shopping-pakett kliki siia * Golfipakett kliki siia * Kahepäevane ilusalongipakett kliki siia * Meestepakett kliki siia

Teenused: * Külalised saavad kasutada hotelli sauna, mis asuvab 0 korrusel. * Hotelli keldrikorrusel asub klientidele mõeldud valvega autoparkla, kuid parkida on võimalik ka hotelli kõrvale. * Hotellikülalistajatele teevad liikumise mugavaks kolm erisuuruses bussi: 8-, 16- ja 50 kohaline.

 

Konverentsiruumid

Hotellis on konverentsikeskus, mis mahutab üle 500 külastaja. Teisel korrusel paikneb neli konverentsisaali: * Lääne-Euroopa (mahutab 250 inimest) * Põhja-Euroopa (mahutab 50 inimest) * Ida-Euroopa (mahutab 105 inimest) * Lõuna-Euroopa (mahutab 25 inimest) Esimesel korrusel asub saal Kesk-Euroopa, mida on võimalik ühendada restoraniga ja mis mahutab 70 inimest. Neljandal korrusel paikneb koosolekuruum Brüssel 10-le inimesele. Konverentsisaalides on vajalik tehnika ning Teid aitab alati abivalmis meeskond. Konverentsi pauside ajal pakume kohvi, karastusjooke ja suupisteid, võimalik on tellida lõuna- ja õhtusööke. Mahutavuse täpsemaks vaatamiseks kliki siia Hinnad Erinevatel nädala-päevadel erinevad hinnad. Küsi pakkumist! Supersoodsad hinnad nädalavahetusel! Ruumide asetust saate vaadata: kliki siia

 

Restoran Olive

Clarion Hotel Euroopa 1. korruse restorani Olive a la carte menüü pakub hõrgutavat valikutvahemereköögist. Restorani põhisaal ja kõrvalsaal mahutavad kokku kuni 280 inimest. Saale on võimalik kasutada ka eraldi. Olive on mugava asukohaga, otse sadamas Admiraliteedi basseini ääres. Lisaks avanevad tema akendest imeilusad vaated merele, laevadele ja Tallinna vanalinnale. Meie restorani hea asukoht, võimalusterohke interjöör ja kvaliteetne köök loovad suurepärased tingimused väga erinevat tüüpi ürituste korraldamiseks. Avatud iga päev 12.00 – 22.00 Olete teretulnud ka maitsma meie rikkaliku hommikusööki argipäevadel 6.30-10.00 ja nädalavahetustel 7.30-11.00. Kasuta meeldivat võimalust ja kutsu oma äripartner hommikusöögi-kohtumisele! Küsi lisainfot Clarion Hotel Euroopa toitlustusosakonnast tel. 6699774 Meil on avatud mereäärne väliterass!

 

Lounge Euroopa

Baar – lounge Euroopa asub Clarion Hotel Euroopa esimesel korrusel ja sobib tänu oma suurepärasele ligipääsule, laiale tootevalikule ning tähelepanelikule teenindusele ideaalselt kohtumispaigaks. Lisaks on saaanud meeldivaks tavaks kutsuda esinema erinevaid eesti muusikuid, kelle lai repertuaar võimaldab nii tantsida kui lihtsalt mõnusalt aega veeta. Tutvu menüüga: kliki siia